Nyheter

10 ÅR I BEDRIFTEN

Aydarus har i dag jobbet hos oss i hele 10 år!

20.08.21

NY NETTSIDE

Vi har gleden av å endelig kunne lansere vår nye nettside simona-stadpipe.com!

19.08.21

Ledige stillinger

Lagermedarbeider

SIMONA Stadpipe AS vokser, og vi nå på utkikk etter en medarbeider til vårt lager på Stadlandet. Er du fleksibel og har erfaring fra lager? Jobber du effektivt og nøyaktig? Da kan det være deg vi er på utkikk etter! Vi kan tilby muligheter for å øke din kunnskap og erfaring innen lager og logistikk hos oss. Dine personlige egenskaper er av stor betydning og vektlegges på lik linje med din faglige bakgrunn.

Les mer

Prosjekteringsmedarbeider

SIMONA Stadpipe AS vokser og er derfor på utkikk etter en person som trives i en aktiv arbeidshverdag og som kan jobbe godt selvstendig, men som også trives med å jobbe i team. Vi ser etter deg som har innsatsvilje og pågangsmot. Dine personlige egenskaper er av stor betydning, og vektlegges på lik linje med din faglige bakgrunn.

Les mer

Regnskapsmedarbeider og kontorstøtte

SIMONA Stadpipe AS vokser og er derfor på utkikk etter en person som trives i en aktiv arbeidshverdag og som kan jobbe godt selvstendig, men som også trives med å jobbe i team. Vi ser etter deg som har innsatsvilje og pågangsmot. Dine personlige egenskaper er av stor betydning og vektlegges på lik linje med din faglige bakgrunn.

Les mer

VIL DU JOBBE I SIMONA STADPIPE?

Vi ser etter deg som liker å gå på jobb!

Har du lyst til å lære- enten du vil utvikle deg innenfor faget eller som leder?

Da er du velkommen til å sende oss en åpen søknad til stadpipe@simona-group.com